ЕСТЕ Дентал Клиник

ЕСТЕ дентак клиник предлага на пациентите конкурентни цени съчетани с високо качество на денталните услуги, в нашата клиника можете да спестите до 60%- 70% от стойността на същата услуга в Европа.

Изпрати запитване

Дейността на клиниката обхваща цялостно дентално и естетично обслужване, включващо:

  • Имплантология, орална хирургия
  • Протетика: циркониеви корони, керамични корони и фасети, металокерамични корони и мостове
  • Естетично зъболечение
  • Ендодонтско лечение
  • Обтурации и бондинг
  • Ортодонстко лечение
  • Избелване на зъби
  • Детско зъболечение

Нашите лекари говорят английски, немски, руски и гръцки език

Екипът на ЕСТЕ дентал клиник, подържа постоянно качество на денталните услуги, използвайки най-съвременна апаратура и материали съчетано със сертифицирани специалисти с европейски дипломи и модерна и приятна обстановка, която допринася нашите пациенти да се чувстват комфортно в клиниката. В ЕСТЕ дентал клиник всеки пациент получава индивидуален подход. Комплексно диагностициране и лечение според неговия орален статус.

Клиниката разполага със собствена рентгенова лаборатория, както и със собствена зъботехническа лаборатория. ЕСТЕ дентал клиник разполага със съвременно дентално оборудване, апаратура и материали, които отговарят на най-високите стандарти за качество и са имена на водещи световни производители. Прецизно обучените специалисти на ЕСТЕ дентал клиник безкомпромисно спазват изпълнението на всички протоколи.

Екипът на ЕСТЕ дентал клиник помогна на стотици пациенти не само да подобрят денталното си здраве, но и да обикнат отново усмивката си. Доказаха висок професионализъм и добра грижа, прилагайки най-съвременни методи на диагностика и лечение. Благодарение на високата си квалификация и перфекционизъм екипът от професионалисти на ЕСТЕ дентал клиник дарява усмивки и щастие на своите пациенти

Снимки

Сертификати


Трансфер

Можем да ви осигурим трансфер от летище София, летище Варна или летище Бургас, с удобни автомобили и компетентни шофьори, които ще ви посрещнат на летището!

  • Намира се в град София
  • Столицата на България град в който ви гарантираме че няма да скучаете и за миг.

Град, намиращ се в полите на планина Витоша, където можете да се насладите на чистия въздух, а защо не ако визитата ви е през зимата , дори да покарате ски.

Богат на изключително много културни и исторически забележителности .

Със своето местоположение София е на един час път с кола до най-красивите кътчета на България едно от тези места е Рилски манастир, място което горещо препоръчваме да посетите.